Vertrouw op onze expertise

Wil je je werk efficiënt uitvoeren? In een veilige omgeving? Dan ben je bij Imbema aan het juiste adres. Of je nu werkzaam bent in de industrie, energie- of mobiliteitssector; onze sectorspecialisten zetten al hun kennis in om jouw assets te optimaliseren. We verdiepen ons in jouw unieke situatie en leveren naast ons gevarieerde aanbod indien gewenst maatwerk, service en certificering.

Maatwerk engineering door Imbema

Elke situatie is uniek. Wil je een product in specifieke afmetingen? Of vraagt jouw situatie om een andere oplossing dan wat er standaard aangeboden wordt? Wij delen graag onze kennis en faciliteiten om op maat te ontwikkelen, testen, produceren en assembleren.

Het is ook mogelijk om ons servicecenter als verlengstuk van je eigen werkplaats in te zetten. Dankzij eigen hightech zaag- en freesmachines bieden we organisaties – in de industrie, energie- en mobiliteitssector –  duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen.

Service en onderhoud door Imbema

Vraagt jouw situatie om een flexibele levering van nieuwe voorraad? Of zoek je een partner die je ondersteunt in technisch advies, installatie, onderhoud en/of reparatie? Imbema beschikt over de juiste ervaring en capaciteiten. Ook op locatie helpen we je graag. Daarnaast bieden we uitgebreide technische documentatie en trainingen. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Inspectie en certificering door Imbema

Wil je jouw materiaal door onze specialisten laten inspecteren en certificeren? Dat kan uiteraard. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de laatste kwaliteitseisen en/of veiligheidsnormering zoals ISO, DIN, NEN of bijvoorbeeld VCA.

Imbema beschikt over uitgebreide testfaciliteiten.  Zo verzeker je jezelf er niet alleen van dat er conform de laatste normen gewerkt wordt, maar waarborg je ook de veiligheid binnen jouw organisatie. Na afloop van de inspectie ontvang je een certificaat en bijbehorend testrapport.

Oplossingen

De app die het beheer van slangen een stuk makkelijker maakt

flamingo-app-1500x382-optimized

Smart Cargo Solutions

Monitor de kwaliteit, integriteit en veiligheid van de lading.

Is mijn lading op tijd gearriveerd? Hoe laat is het transport vertrokken? Wat is er onderweg gebeurd? Hoe is de conditie van mijn lading? Met het SBS information system beschik je over inzicht in de conditie, locatie en beveiliging van het transport. Alles in één overzicht.

Logo SBS

CATALOGUS Imbema

Al sinds 1947 ondersteunt Imbema organisaties met duurzame oplossingen. Waarbij de basis van onze expertise productkennis is. En onze samenwerkingen met toonaangevende producenten. Alle ervaringen samen brengt ons bij het huidige aanbod dat gericht is op het creëren van een veilige, efficiënte werkomgeving.

Henk Esvelt
"De meeste voldoening haal ik uit het samenwerken met klanten. Adviseren, meedenken in oplossingen en het aanbieden van de juiste materialen en systemen. Daar stop ik veel energie en enthousiasme in."
Henk Esvelt Sales support Imbema
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier