Alexander Bloemers – CEO 

Altijd in beweging

“We zijn een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring en gebruiken die stabiele basis om onszelf verder te ontwikkelen. Van een traditionele groothandel naar een specialistische dienstverlener. Het is mooi om deze transitie te leiden en samen met alle collega’s vorm te geven.

Om deze beweging voorwaarts kracht bij te zetten, investeren we in thema’s als digitaal, innovatie en de grootste factor in onze ambities; onze mensen. Zíj werken elke dag aan de uitdagingen van de klant. Soms ligt de oplossing voor de hand, maar soms ook niet en dan laten we onze unieke toegevoegde waarde zien. Ik zie het als mijn rol om alle collega’s die met fantastische ideeën rondlopen, die ook te laten uitvoeren.”

Oprichtingsjaar

de 4 sectoren van Imbema

Sectoren

250+ medewerkers

Duurzame oplossingen voor jouw organisatie

Je bent bij Imbema thuis in een wereld waarin er steeds meer eisen worden gesteld aan techniek. Van de ondergrondse infra en voertuigtechniek tot oppervlaktebehandeling en leidingtechniek voor de industrie en overslag. Imbema optimaliseert het beheer van assets door middel van kennisdeling en co-creatie. Samen met jou als klant en ons netwerk van makers komen we tot duurzame innovaties. Daarmee leveren wij een unieke bijdrage aan de veiligheid en bescherming van jouw organisatie.

Samen MVO, dat begint bij jezelf

Duurzaam ondernemen is een rode draad in de ontwikkeling van onze organisatie. Elk jaar wordt met de verschillende bedrijfsonderdelen van de Imbema-organisatie de plannen op het gebied van duurzaamheid bepaald. Onze purpose – meer veiligheid en bescherming voor mensen, middelen en milieu – speelt daarin een belangrijke rol. Dankzij ons onderzoekende karakter gaan we elk jaar vooruit in ons MVO-beleid.

Press corner

Publicatie MVO-jaarverslag 2019: “Goed op weg met onze duurzame missie”

Duurzaam ondernemen zit in het DNA van Imbema. Als familiebedrijf voelen wij ons verantwoordelijk voor de impact die wij hebben op onze omgeving. Samen met onze producenten en klanten maken wij keuzes die bijdragen aan een duurzamere keten. In ons MVO-jaarverslag 2019 geven wij inzicht in onze initiatieven in 2019 en de doelstellingen op de langere termijn.

Corona update: Imbema blijft open met extra maatregelen

Imbema steunt en volgt de aanvullende maatregelen die het kabinet heeft genomen in de bestrijding van het coronavirus. Het coördinatieteam van Imbema houdt nauwlettend de berichtgeving omtrent het coronavirus in de gaten en stuurt de verschillende bedrijfsonderdelen hierop tijdig aan. Wij hebben er vertrouwen in dat we samen deze bijzondere situatie het hoofd bieden om […]

Direct contact met PR?

Voor vragen over onze nieuwsberichten neem contact op met Anne Bergsma (communicatiemedewerker) via abergsma@imbema.com of telefoon 088 – 130 60 35 / 06 – 82 47 60 35.

Voor alle overige vragen over Imbema of onze producten kun je bellen naar 088 – 130 60 30 of contact opnemen via ons contactformulier.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier